Test Centrum

Ons innovatieve testcentrum is te vinden centraal in Nederland en is ingericht met de modernste apparatuur en geeft de meest accurate resultaten als het gaat om de algehele lichamelijke fitheid.

Zo kunnen wij maatwerk leveren om tot een nauwkeurig gezondheids- en/of beweegadvies te komen.

Voor wie is het testcentrum

Voor jong en oud van sporter tot niet-sporter. Iedereen die inzicht wilt krijgen in zijn of haar lichamelijke fitheid.

Persoonlijk intakegesprek

Bij aanmelding wordt naar de reden gevraagd om te testen, zodat de juiste test kan worden uitgevoerd.

Specifiek en op maat, zodat ook vervolgtrajecten het meeste succes zullen opleveren.

Geavanceerde meetapparatuur

De apparatuur en onze testen zijn speciaal ontwikkeld voor het meten en analyseren van je fysieke en mentale toestand. Op deze manier krijg je inzicht in jezelf.

De geavanceerde teststraat geeft informatie met als uitkomst een persoonlijk digitaal dossier.

Gebruiksvriendelijk en innovatief.

AfaScan

De Afa Scan meet explosiviteit, kracht, balans, flexibiliteit, behendigheid en uithoudingsvermogen. Diepgaande analyse van testgegevens motiveert deelnemers om hun doelen te bereiken. Progressie wordt hierdoor duidelijk zichtbaar gemaakt. 

 Het Afa Scan- systeem gebruikt geavanceerde sensortechnologie. Het is zeer snel, uiterst nauwkeurig en betrouwbaar, het meet bewegingen tot 2000 graden / seconde, rotatie, 200 G versnelling bij een frequentie van 200Hz, en meetdruk tot 3600 kg met een nauwkeurigheid van 1 gram. 

Video afspelen

AfaScan 3D Body scan

De diepte sensortechnologie van de Afa Scan genereert een uiterst nauwkeurig 3D-draaibaar schaduwbeeld van uw lichaam. De scan onthult de belangrijke lichaamsmaten, inclusief schouders, borst, taille, heupen en kuitomtrek. 

Met de geheugen functie van de Afa Scan kunnen deelnemers een vergelijk maken met eerdere scanmeetgegevens om de resultaten van hun voeding – en trainingsprogramma te beoordelen. 

Hebben wij je interesse gewekt?

Vul dan hieronder je gegevens in, zodat wij contact me je op kunnen nemen. Dan kijken we samen hoe we de test voor jou kunnen uitvoeren.


Schuiven naar boven