Online coachingGECERTIFICEERDE PROFESSIONALS

pastedGraphic.png

TRAININGSSCHEMA OP MAAT

pastedGraphic_2.png

DUURZAAM RESULTAAT

pastedGraphic_3.png

JE EIGEN COACH

pastedGraphic_1.png

E-FIT APP

pastedGraphic_4.png

ANTWOORD OP AL JOUW VRAGEN

Personal training

Onder privé of in small-group (max 4 personen) begeleiding van onze professionle trainers werken aan jouw doelen. Je wordt gecontroleerd begeleid naar een betere gezondere levensstijl. Wil je graag gewicht verliezen, spierfunctie verbeteren of gewoon (meer) bewegen? Dan zijn wij jouw ideale steun en partner om je hierbij te helpen.

Sporten & bewegen

Sport je liever in een groep? Ook dat kan bij ons! De functionele oefeningen bestaan uit een combinatie van conditie en kracht, balans en lenigheid. We werken met eigen lichaamsgewicht en met materialen. Hierdoor is iedereen in staat om deel te nemen ongeacht leeftijd en aanpasbaar naar ieders niveau. In een groep actief zijn zorgt voor extra motivatie en gezelligheid. 

Trainen op een bedrijfslocatie is ook mogelijk, we organiseren trainingen en sportevenementen op aanvraag.

Voeding

Op weg naar een gezond gewicht onder begeleiding van jouw persoonlijke coach. Jouw begeleider is tijdens de één op één gesprekken jouw motivator op weg naar succes. Hiermee haal je het maximale uit jezelf! 

Geen dieet of hypes, maar een levensstijl! Een verandering die gepaard gaat met kleine stapjes en begint met een juiste mindset. We gaan samen voor andere, betere en gezondere keuzes, keuzes die je ook kunt volhouden.

Hebben wij je interesse gewekt?

Vul dan hieronder je gegevens in, zodat wij contact me je op kunnen nemen. Dan kijken we samen hoe we de test voor jou kunnen uitvoeren.


Schuiven naar boven