Over ons

Een  team van enthousiaste en vitale professionals aangestuurd door Remon van Goolen en Jack de Jonge. Beiden met jarenlange ervaring in o.a. fysiotherapie, sporten & bewegen en ondernemerschap. Ook voor Beter Doen geldt: een organisatie is zo vitaal als de mensen die er werken. Beter Doen bestaat uit de kracht van energieke, betrokken professionals en een pool van ervaren, gecertificeerde coaches en trainers zoals: vitaal coaches, fysiotherapeuten, voeding specialisten, sport & bewegen coaches, personal trainers, mental coaches, running therapeuten, bewegingswetenschappers en marketing specialisten.

Onze missie

De mensen bewust maken hoe belangrijk het is om vitaal door het leven te gaan! Op een laagdrempelige en plezierige wijze toegankelijk voor iedereen, vanuit een benadering waarbij genieten en plezier de positieve boventoon voert.

Onze visie

Wat is Gezondheid? Wat is vitaliteit? Vanuit deze vraagstelling hebben wij het initiatief genomen tot het vormgeven van een totaal gezondheids- en vitaliteitsbeleid. Opgebouwd, met zelfstandig functioneren als basis Zelf de regie voeren en de risico’s voor gezondheidsvermindering kunnen inschatten. Daar heb je ENERGIE voor nodig.

Ons team

Schuiven naar boven