Online coaching

Onder begeleiding van gecertificeerde professionals gaan we voor duurzaam resultaat. Door middel van een E-Fit app verstrekken we trainingsschema’s afgestemd op jouw doel voor thuis, buiten of in de gym. Je kunt je voeding tracken en trainingsprogressie wordt inzichtelijk, je hebt een eigen coach en direct antwoord op al je vragen.

Personal training

Onder privé of in small-group (max 4 personen) begeleiding van onze professionele trainers werken aan jouw doelen. Je wordt gecontroleerd begeleid naar een betere, gezondere levensstijl. Wil je graag gewicht verliezen, spierfunctie verbeteren of gewoon (meer) bewegen? Dan zijn wij jouw ideale steun en partner om je hierbij te helpen.

Sporten & bewegen

Sport je liever in een groep? Ook dat kan bij ons! De functionele oefeningen bestaan uit een combinatie van conditie en kracht, balans en lenigheid. We werken met eigen lichaamsgewicht en met materialen. Hierdoor is iedereen in staat om deel te nemen ongeacht leeftijd en aanpasbaar naar ieders niveau. In een groep actief zijn zorgt voor extra motivatie en gezelligheid. 

Trainen op een bedrijfslocatie is ook mogelijk, we organiseren trainingen en sportevenementen op aanvraag.

Voeding

Op weg naar een gezond gewicht onder begeleiding van jouw persoonlijke coach. Jouw begeleider is tijdens de één op één gesprekken jouw motivator op weg naar succes. Hiermee haal je het maximale uit jezelf! 

Geen dieet of hypes, maar een levensstijl! Een verandering die gepaard gaat met kleine stapjes en begint met een juiste mindset. We gaan samen voor andere, betere en gezondere keuzes, keuzes die je ook kunt volhouden.

Hebben wij je interesse gewekt?

Vul dan hieronder je gegevens in, zodat wij contact met je op kunnen nemen. Dan kijken we samen hoe we het vervolgtraject kunnen inzetten.


Schuiven naar boven